Hexen: Beyond Heretic | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21199
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 851 uživatelů

Hexen: Beyond Heretic


Žánr:Akčná
Datum vydání:30. Březen 1995
Výrobce:Id Software, Raven Software, GT Interactive Software
Koupit hru Hexen: Beyond Heretic
Koupit hru

Hexen pokračuje ve šlépějích fantasy 3D akce Heretic. Sotva jste zvítězili nad mocnými silami D'Sparil, už vás čeká další výzva v novém království Cronos, které je pod nadvládou druhého Serpentinového Jezdce, Koraxe. Tři hrdinové jsou vysláni proti němu. Bojovník, Kněz a Mág musí zachránit svět před jeho zničením. A vy se ujímáte jedné z těchto tří postav.

Každá postava má vlastní styl boje, jiné zbraně a dokonce i odlišné fyzické vlastnosti. Bojovník se vyžívá především v souboji se sečnými zbraněmi a je rychlejší a fyzicky odolnější než zbývající dva charaktery. Kněz neboli Duchovní se specializuje ve využívání vlastních sil a kouzel, která mají limitovaný dosah účinnosti. Umí také léčit. Mág je zdatným bojovníkem na dálku a je schopný posílat své kouzelné střely ve velké frekvenci. Patří ale také k nejkřehčím charakterům a moc toho nevydrží.

Hexen jako první hra tohoto charakteru využívá několika dílčích levelů, které je nutné projít a získat v nich nějaký klíč či přepnout páku, abyste vyřešili hlavní puzzle v centrální části levelu. Cestujete tedy napříč sérií úrovní a po jejich zvládnutí se vracíte nazpět, abyste prošli hlavní branou do dalšího kola.

Hra Hexen běží na silně modifikovaném Doom enginu. Díky tomu je ve hře možné chodit, běhat a dokonce i létat. Dále se během vašeho putování setkáte se zemětřesením, bortícími se mosty a mlhou zahalenými levely. Multiplayer nabízí zábavu až pro čtyři hráče.




Další videa »




Související hry Graven
Hexen 2: Portal of Praevus - Mission Pack
Hexen 2
Hexmaker: For Hexen 2
Hexen: Deathkings of the Dark Citadel

Diskuse o hře Hexen: Beyond Heretic Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |