Pirate Simulator | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 32399 uživatelů

Pirate Simulator


Žánr:Simulátor
Datum vydání:2. čtvrtletí 2024
Stránky hry:spaceboatstudios.com/pirate-simulator/
Výrobce:PlayWay, Space Boat Studios
Koupit hru Pirate Simulator
Koupit hru

Hra Pirate Simulator z vás udělá druhého Jacka Sparrowa. Začnete jako obyčejný pohůnek na malé lodi a postupem času se musíte vypracovat na vládce všech moří. Zní to sice jednoduše, ale taková sranda to nebude. Piráti jsou dost nebezpečná sebranka a nedají vám nic zadarmo. Svoji kocábku musíte nejen řídit, ale taky opravovat, vylepšovat, dokupovat na ní nové věci jako větší děla, pevnější stěžně a další věci. Také bude záležet na tom, zda se zaměříte na palebnou sílu, nebo na rychlost a lepší manévrování lodi.

Ale co by byla loď bez pořádné posádky? Sami to navíc fakt neuřídíte. Když budete stát u kormidla, tak někdo musí uvazovat lana, drhnout palubu a podávat vám hektolitry rumu. Posádku budete muset prostě naverbovat. Zajdete do přístavu, dáte si pár panáků s lidma a on se už najde někdo, kdo vám bude dělat podržtašku.

Piráti chtějí zlato. A stejně tak i ta vaše zatracená cháska, kterou naverbujete. Pokud jim nedáte nějaký ten poklad, tak se projdete po prkně. Takže i hledání pokladu se tady nevyhnete. Zadarmo to taky nebude. Poklady jsou dobře schované, nebo dokonce i prokleté. Prvním krokem je získat mapu. Druhý krok je najít poklad a poslední je nenechat se u toho zabít. Takže je to jen na vás, kam až to dotáhnete.




Další videa »


Pirate Simulator - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.



Diskuse o hře Pirate Simulator Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |