Hyenas | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21206
5455
5063
1438
1600
7336
6055
12956
1687

Online 8190 uživatelů

Hyenas


Žánr:Akčná, Online
Datum vydání:zrušena
Stránky hry:www.playhyenas.com
Výrobce:SEGA, Creative Assembly
Koupit hru Hyenas
Koupit hru

Hyenas je multiplayerová first-person sci-fi střílečka od tvůrců Alien: Isolation ze studia Creative Assembly. Hra vyzývá hráče, aby se spojili se svou smečkou a ukradli neocenitelnou popkulturní kořist miliardářům z Marsu a konkurenčním týmům.

Bitvy o epickou kořist jsou určeny pro tři skupiny po pěti hráčích a odehrávat se budou ve stavu beztíže. Abyste kořist získali, musíte s ní uniknout do určených oblastí. V opačném případě zapomeňte na body, které vám vyhrají zápas.

Co se příběhu Hyenas týče, tak Země už není, bohatí kolonizovali Mars a zbytek lidstva žije ten nejhorší život v obřím slumu na oběžné dráze. Zatímco lidstvo se snaží přežít, marsovští miliardáři mají větší starosti s plněním svých nostalgických snů. Snaží se získat popkulturní poklady ze Země.

Vy se s dalšími hráči stanete hyenami, lupiči, kteří budou útočit na obrovské vesmírné lodě, které tyhle artefakty převážejí. Uvnitř vás čekají bezpečnostní klony ovládané umělou inteligencí a další nespecifikovaná ochrana. Největší starost vám ale budou dělat další týmy hyen, které také touží po neocenitelných pokladech v trezorech lodí.




Další videa »


Hyenas - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.



Diskuse o hře Hyenas Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |