Phantom Hellcat | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 1656 uživatelů

Phantom Hellcat


Žánr:Akčná, Adventúra
Datum vydání:2024
Stránky hry:ironbirdcreations.com/phantom-hellcat/
Výrobce:All in! Games, Ironbird Creations
Koupit hru Phantom Hellcat
Koupit hru

Phantom Hellcat je lineárním singleplayer zážitkem, inspirovaným tituly jako Devil May Cry či NieR Automata. Hlavním tahákem titulu je však rozhodně jeho unikátní, plynule se měnící perspektiva, která přechází i mezi žánry a fundamentálně tak mění styl vašeho hraní.

Perspektiva Phantom Hellcat přechází mezi 2D platformovkou a 3D slasher akcí, z nichž jsou obě nejen pořádně náročné, ale obsahují také řadu tajemství, výzev a zajímavé výbavy. 2D sekce jsou čistě platformovacími a nepřátele zde nenajdete. Na druhé straně, 3D sekce obsahují i ​​souboje i nějaké ty platformovačky, které bude muset naše protagonistka Jolene překonat.

Příběh se točí kolem samotné Jo a její matky. Ta drží síly nepředstavitelného zla v tajemném divadle, které naše protagonistka nešťastnou náhodou při hledání matky vypustí. Statně se však vrhá napravit svou chybu pokusem o opětovné uvěznění / zneškodnění zla a nalezením své matky.

Celá hra je pro svoji lokaci laděna přesně jako jakýsi divadelní set. Proto zde naleznete několik unikátních prostředí / scény s rekvizitami a celkově svět organizovaný podle této divadelní logiky, no a podobně je na tom i vizuál. Svět je výrazně inspirován popkulturou ai proto je první scénou Drakula a jeho domů v Transylvánii.




Další videa »


Phantom Hellcat - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.



Diskuse o hře Phantom Hellcat Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |