Forgotten but Unbroken | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21186
5455
5063
1438
1600
7336
6047
12932
1687

Online 8497 uživatelů

Forgotten but Unbroken


Žánr:Strategická
Datum vydání:2024
Stránky hry:centuriondevelopments.sk
Výrobce:Microprose, Centurion Developments
Koupit hru Forgotten but Unbroken
Koupit hru

Forgotten but Unbroken je tahová strategie inspirovaná Xcomem, zároveň však přináší vlastní jedinečné prvky. Seznamte se se skutečnými hrdiny 2. světové války a vyberte si, zda budete bojovat s nimi, nebo proti nim! Je čas postavit se do čela odboje proti silám Osy a pomoci osvobodit Evropu!

Vydejte se po stopách hlavního hrdiny, který bojuje za slávu, čest a osobní pomstu. Budujte, vylepšujte a spravujte svou základnu. Nabírejte nové spolubojovníky, trénujte a umisťujte je tak, aby vás mohly dovést ke slávě proti mocnostem Osy. Setkejte se a bojujte po boku (nebo dokonce proti některým z nich) skutečným hrdinům druhé světové války, na které historie časem zcela zapomněla.

Stanete se součástí malé, tajné organizace, která bude mít velký dopad na válečnou mašinérii. Povedete vlastní odbojovou skupinu proti nepříteli, a pomozte osvobodit Evropu! Pokud si povedete dobře, uděláte dojem na své spojence svými činy a oni vám pomohou zasláním peněz, zásob a zdrojů. Mohou vám dokonce poslat některé ze svých elitních jednotek, aby po omezenou dobu bojovaly po boku vašich hrdinů. Dělejte těžká rozhodnutí a užívejte si vítězství a válečnou kořist s jedinečnými herními mechanismy. Vzhůru do boje hrdinové! Je čas vzít si svobodu zpět!




Další videa »


Forgotten but Unbroken - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra ještě nevyšla.



Diskuse o hře Forgotten but Unbroken Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |