BloodRayne 2 | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 25806 uživatelů

BloodRayne 2


Žánr:Akčná
Datum vydání:2. Srpen 2005
Výrobce:Terminal Reality, Majesco
Koupit hru BloodRayne 2
Koupit hru

BloodRayne je dhampírka, která se zrodila z nepřirozeného spojení upíra a člověka. Rayne, jež je obdařena upíří silou, ale zároveň prokleta neuhasitelnou touhou po krvi a světloplachostí, v hře BloodRayne 2 ji čeká dosud nejtěžší bitva.

Když jsme roku 1935 viděli BloodRayne naposledy, připojila se k silám tajemného společenstva Brimstone, v jehož řadách se snažila překazit nacistické plány na ovládnutí světa. Její otec Kagan, vlivný nacistický kolaborant, zemřel při nehodě na sklonku války.

Rayne, jež se domnívá, že způsobila otcovu smrt, strávila posledních šedesát let pátráním a likvidací jeho četných potomků. Ti se spojili a vytvořili Kaganův kult, jehož cílem je oživit Kaganův sen o světě kterému upíři neomezeně vládnou, světě kde by lidé byli pouhou lovnou zvěří pro krvežíznivé predátory. Kaganovu kultu se podařilo vytvořit Rubáš, tajemnou látku, po jejímž vypuštění do vzduchu přestanou být sluneční paprsky upírům nebezpečné. Mezi nic netušícím lidstvem a hrozivým upířím úsvitem teď stojí jen ona - BloodRayne.




Alternativní názvy
Blood Rayne 2

HW požadavky BloodRayne 2
Minimální požadavky
  • Windows 98SE / 2000 / XP
  • 1 GHz CPU
  • 256 MB RAM
  • 500 MB miesta na disku
  • DirectX 8.1 kompatibilná grafická karta
  • DirectX 8.1
Doporučené požadavky
  • Windows XP
  • 2 GHz CPU
  • 512 MB RAM
  • 1 GB miesta na disku
  • Grafická karta (GeForce FX / Radeon 9600)
  • DirectX 8.1

Další videa »


BloodRayne 2 - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry
69%

Recenze
Tiscali Games66%
Nepochybuji, že řadě hráčů bude skvělá grafika, zpracování soubojů, neskutečná úroveň brutality a celková jednoduchost vyhovovat – nikomu neuškodí čas od času vypnout a k takovému účelu se Bloodrayne 2 hodí dokonale. Relativně zábavné jádro je ovšem obalené nedomyšlenostmi v konceptu, absencí atmosféry, laciností a krátkostí hry, takže Bloodrayne 2 náročnějším jedincům doporučit nemohu.
Sector.sk76%
Na PC verziu BloodRayne 2 sme čakali dosť dlho a nedá sa povedať, že sa to vyčkávanie oplatilo. V porovnaní s verziou pre konzoly je tento produkt akosi nedotiahnutý. Strašidelné ovládanie v kombinácii so značnou obtiažnosťou pôsobí dosť deprimujúco. Hre chýba iskra a nedosahuje úroveň prvého dielu. Nie je to síce titul na zahodenie, ale mohol dopadnúť aj lepšie.


Moje hodnocení
Ohodnotit


Uživatelé
link9100%
to same jako první dil blood rayne vic krave tu je veči a lepší grafika ale lepší byla jednička ta byla vic hlubočejši spracovani
qwer77%
2.diel je graficky pekne stvárnený. To sa ale nedá povedať o hrateľnosti a ovládaní. Najväčším záporom je absencia savu (hra sa ukladá iba na začiatku kola). Napriek tomu sa jedná o nadpriemerný titul, ktorý môže zabaviť na dlné hodiny.
mart1ni65%
Tak pravdupovediac som bol trocha sklamaný touto hrou. hral som BloodRayne 1 a tá ma bavila oveľa viac. Tento diel je síce trocha "masakristickejší" :-P aj graficky dobre prevedený, ale pripadá mi to dosť chaoticky. Samozrejme sa teším novo pridaným prvkom ako skákanie po tyčiach a lezenie po plotoch, rozsekanie nepriateľov, ale aj tak som túto hru nikdy nedohral. Vypol som ju už v 2hej misii. Jednotka bola lepšia :-)
Sintarandir90%
3rd person akcia BloodRayne 2 si udržala od prvého dielu všetko to fajn a niečo fajn pribudlo. Ale žiaľ aj ubudlo.

To, čo ubudlo je "dejová nitka", ktorá sa jedničkou nenápadne vliekla a tak nejako korenila atmosféru. Dvojka je orientovaná dejovo smerom k "neznámu", takže človek ani poriadne nevie, do čoho ide ďalej v hre.

A to čo ostalo každý, kto jedničku hral pozná rýchlo sám.

To, čo pribudlo a neni fajn, je, že hra je miestami stereotypná.

A to, čo pribudlo a je fajn je, že hra je dynamickejšia a aj viac zameraná na iný, ako "close combat" bojový štýl a hlavne NPC UI sa výrazne zlepšilo. Nové chvaty, zbrane, prostredia taktiež "korenia" hru viac, ako kvalitne.

Čistokrvnekrvavokrvavý krvácky krvák. ODPORÚČAM!!
martinus199160%
jedine pozitivum je na tej hre ako pekne vedia vrieskat nepriatelia ked ich vypijete a odkopnete inac tu neni nic zaujimave podobne ako emperors tomb je tu nehorazne vela skakania a hadzania nepriatelov do kotlov alebo inych veci kym vybuchnu alebo naraz v tom istom case ich rychlo nahadzat do elektrickych zariadeni a podobne hluposti takze nemate sancu prezit a dokoncit celu hru bez cheatov ktore su nastastie dostupne ja uz som ju dohral iba som vybral levely ktore sa dali prejst asi 20 z 27 DOBRY JE IBA PRVY LEVEL V ZAMKU KTORY JE NEHORAZNE KRATKY A NEMOZETE SI VYCHUTNAT CELY A HNED JE KONIEC A NASTUPUJE NUDNEJSIE PROSTREDIA S HORSIMI NEPRIATELMI KTORI SICE INAK KRICIA PO ODHODENI ALE SU SILNEJSI A BEZ ZMRAZENIA ALEBO NESMRTELNOSTI SA TO PREJST NEDA DOSTANU VAS DO ULICKY KDE VAS DOKOPU A JE KONIEC HRY HRA KTORA ZAUJME IBA VYKRIKMI KTORE SU ZAKAZDYM INE A SU TAM NADAVKY A BOLEST NEPRIATELOV ZAHRYZNETE SA DO NICH A HNED ICH ODKOPNETE


všechny (12) »

Související hry BloodRayne Betrayal: Fresh Bites
BloodRayne: Terminal Cut
BloodRayne 2: Terminal Cut
BloodRayne: Betrayal
BloodRayne

Diskuse o hře BloodRayne 2 Přidat příspěvek
20.11.2020 19:55 - https://www.youtube.com/watch?v=oUj3pi4y1iw&feature=youtu.be
29.10.2012 13:32 - CPU 1 GHZ,PAMĚT 256 MB RAM, MISTO NA DISKU 500 MB,SYSTEM WINDOWS 98 NEBO ...
21.11.2009 18:39 - Pokud budete hrát tuhle hru na současných strojích, mů...
21.10.2009 11:36 - Manuálně to nejde, vždycky se uložení nabídne, n...
15.08.2009 12:42 - Mám otázku-kedy ukladá hru-manuálne ukladanie som v ovl...
...
Zobrazit všechny příspěvky (19) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |