Fur Fighters | ABCgames.cz

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21186
5455
5063
1438
1600
7336
6047
12932
1687

Online 24070 uživatelů

Fur Fighters


Žánr:Akčná, Adventúra, Platformová
Datum vydání:24. Listopad 2000
Výrobce:Acclaim Entertainment, Bizarre Creations
Koupit hru Fur Fighters
Koupit hru

Fur Fighters je akční 3D plošinovka, odehrávající se ve světě, kde antropomorfní zvířátka bojují proti zlému kočičímu generálu Viggovi a jeho armádě hloupých medvědů, se kterými chce ovládnout svět. Hráči ovládají skupinu elitních zvířecích hrdinů známých jako Fur Fighters, kteří společně generála Vigga zastaví a ten skončí ve vězení. Netrvá to dlouho a dostane se z něho ven. Nebyl by to správný zlý padouch, kdyby nepřísahal pomstu svým přemožitelům. Jednoho dne zaútočí na domovskou vesničku Fur Fighters a unese ženy a děti členů této elitní skupiny. Naši hrdinové se tedy musejí znovu vydat na cestu za záchranou svých rodin a zastavením zlého kočičáka.

Ve hře Fur Fighters budete prozkoumávat různé herní lokace, jako například vesnice a města nebo tajemné jeskyně a podvodní lokace. Dále budete bojovat proti nepřátelům a řešit všemožné úkoly a hádanky. Hra nabídne celkem 6 hratelných charakterů, mezi kterými můžete v průběhu hry přepínat. Každý z hrdinů má své vlastní schopnosti a zbraně, které lze v průběhu hry vylepšovat. Vaším úkolem bude nacházet unesené děti a herní tokeny, které vám odemykají přístup do dalších úrovní.

Hra obsahuju multiplayerový mód zvaný "Fluffmatch", kde, jak už název může napovědět, půjde o souboj s ostatními hráči ve stylu DeathMatch. Tohoto módu se může účastnit až 16 hráčů.




Další videa »


Fur Fighters - screenshot
screenshoty »



Hodnocení hry

Hra zatím nebyla hodnocena.

Moje hodnocení
Ohodnotit


Diskuse o hře Fur Fighters Přidat příspěvek
Žádné diskusní příspěvky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |