HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 37795 uživatelů

Hry > Neighbours From Hell > hodnotenie


Neighbours From Hell
83%

Moje hodnotenie - Neighbours From Hell





Recenzie - Neighbours From Hell

Jedná se o parádní oddychovou, která vás nezatěžuje poutavým příběhem nebo dějem. V jednoduchosti je zkrátka síla a na téhle hře prostě nic složitého není, což ovšem není mínus, ale velké plus. Navíc nebývá zvykem, abyste se u her i zasmáli. Netvrdím, že se z povedených kousků budete válet po stole smíchy, ale některé vychytávky jsou minimálně velmi úsměvné.


Užívateľské hodnotenia - Neighbours From Hell

Tato hra dokáže príjemne pobavit mal som to raz dva prejdené a celkom som sa na tom pobavil.Kto skúsi neolutuje

+1 Dobré Zlé
100%amd64
Táto hra má už svoje roky, ale mám ju na CD kompilácie NFH a NFH2. Túto hru som mal raz dva prejdenú, ale aj tak je to haluz. Pri hraní si predstavujem mojho suseda :) Dávam jej 100%

0 Dobré Zlé
Veľmi zábavná hra :) Robiť zle susedom ? TO JE MOJE :D Ale k tomu ešte v ich vlastnom byte ? parádička :) Trošičku málý stres že vás sused načape ale inak v poho odporúčam :)

0 Dobré Zlé
Naprostá klasika! Škodoradostnesarkasticko susedonervolikvidačná oddychovka, ktorá po celom dni v práci a nervoch na šéfa poskytne naprosto nevídanú porciu zábavy v úplne jednoduchom hernom koncepte. Beží aj na Win7! Určite áno! A ako oddychovku BEZ DEBATY!

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
99%nika
super hra na pobavenie dost razy som to presla lutujem ze som si je dala prec s pocitaca ale musim si ju stiahnut xD !!!!!! :D

-1 Dobré Zlé
je to dobra hra len taka nudna neviem nieco mi tam chyba

-1 Dobré Zlé
Skvelá oddychovka s fajnovou kreslenou grafikou u ktorej sa aj zasmejete :-) Viac ako 70% som proste nemohol dať -aj keď si zaslúži viac- pretože som mal taký panický strach aby ma ten haj*el nechytil, no proste hrôza :-)

-1 Dobré Zlé
Tak dobru oddychovku ako toto som nehral ani nepamatam... tato hra mi strasne pripomina dectvo... ani nie tak dectvo ako tie horuce leta ked som este fical na starom pocitaci a nemal som co robit :D Strasne sa mi paci prostredie hry... sice semtam mi je az luto ze jak musi ten chudak stary trpiet... nonic... Tato hra mi vtom robeni zla pripomina prislovie: Nikdy neni tak zle aby nebolo horsie :D Paci sa mi aj grafika hry nato ze je dost stara... ako sa hovori, v jednoduchosti je krasa:) 95%

-1 Dobré Zlé
Sused je good hra, vcera som si ju stiahol a mam to prejdene a furt to hram dookola xD je to lolovina proste

-2 Dobré Zlé


100%misor

100%msior2

100%WEGETa

100%MTR23

100%misor2

100%fyasko


100%joey




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |