HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 23168 uživatelů

Hry > Posel Smrti 3 > hodnotenie


Posel Smrti 3
70%

Moje hodnotenie - Posel Smrti 3





Recenzie - Posel Smrti 3

Posel Smrti 3 je kvalitnou adventúrou, ktorá sérii rozhodne nerobí zlé meno. Vývojári z nemeckého Cranberry sa k zakončeniu série postavili chlapsky a doviedli ho do vydareného konca. Hrateľnostne sa titul od predchádzajúcej časti nikam neposunul a je badať miernu stagnáciu na mieste, aj napriek tomu sa však stále kvalitatívne drží v nadpriemerných hladinách. Príbehovo sériu slušne zakončí, aj keď by sa z toho dalo vyťažiť aj viac. Dabingom a zvukom celkovo hra v konkurencii vyniká a nie práve dokonalé grafické spracovanie vyvažujú veľmi príjemné HW nároky. Hra však nedokáže obstáť v porovnaní so svojimi predchodcami a rovnako zamrzí aj jej zjednodušenie. Neustále preplnený inventár už aj nepotrebnými predmetmi taktiež nepôsobí práve najlepšie. A v závere ešte jedna perlička. Hra má vynikajúco spracovaný systém varovania pred nebezpečenstvom formou telefonickej veštice, ktorú sa už len zo zaujímavosti oplatí využívať.
Pěkná adventura, která zodpovědně uzavírá příběh celé ságy rodiny Gordonů. Oproti druhému dílu se mnoho nezměnilo, oproti jedničce zmizela trocha duše a přibyla hromada překomplikovaných problémů. Ale fandové zklamaní nebudou.


Užívateľské hodnotenia - Posel Smrti 3

Kvalitná adventúra so zaujímavým nádychom ako dráma či horor. Atmosféra kazí celkové hodnotenie hry, lebo príbeh, grafika a všetko iné nie je na dobrej úrovni. Vytkol by som aj pár detektívnych vecí a tiež nudné scény.

+1 Dobré Zlé
Trojka je rozhodne dobrá ale záleží od vkusu(ocennenia žánru) niekto dá 95% iný iba 63.Zhrnem to asi tak ked ťa bavia adventúri posel 2 a 3 je najlepšia hra na trhu,ked si príležitostný hráč tohto žánru a nebaví ťa toto inú adventúru sa ti ani neoplatí inštalovat.Bodaj by toto štúdium spravilo aj pokračovanie tak vyspelá,zábavná krásne odsípajúca,hoci rozhodne nie lahká hra sa len tak nevidí.


+1 Dobré Zlé
50%eaer
Prvý dojem z hry určite nie je najlepší, grafika ma celkom milo prekvapila. Dej sa mi až tak nepáčil, nebolo to až také napínavé. Určite lepšie spracovanie ako v dvojke, ale nedá sa povedať, že je to super. Priemerné hodnotenie dosť ovplyvnil aj spomínaný prvý dojem, lebo hra má jednoduchosť, ktorá v tomto prípade vadí.

0 Dobré Zlé
60%JBan
Hra je lepšia ako dvojka, no je to opäť nudné prechádzanie. To množstvo lokalít majú dobre spracované, celkový a prvý dojem určite sklamal. Nočné mori a všetky záhadné časti príbehu sú fajn, no dej ako taký určite nie. A užívateľ Veterán by si mal zmeniť meno, lebo veteráni nedávajú plus a mínus, ale napíšu riadnu vetu, tiež nedávajú 100%.

0 Dobré Zlé
Mne sa to vidí ako taký lepší priemer, dabing to má mierne lepší, grafika je taká, no celkom ujde. Dejovo sa mi hra určite nepáčila tak ako dvojka, síce myšlienka dobrá, no zle to spracovali.

0 Dobré Zlé
Oproti dvojke sa mi to zdá byť lepšie len dejovo, graficky a dabing, trocha. Ovládanie je naozaj trápne, úlohy a celé zisťovanie tiež. Ako tak je zvládnutý engine, čiže hnací motor hry ponúka kopec chýb a tomu zodpovedajú aj pomerne nízke nároky.

0 Dobré Zlé
I když mám hodně rád trilogii Posel Smrti,tak třetímu dílu dám ''pouze'' 75% !! Chvílema parádní a napínavé a chvílema tak nudné a ukecané že už jsem se dokonce modlil aby byl konec... Byl jsem na třetí díl hodně natěšený a upřímě mě trošku zklamal... :-( Ale abych vyzdvihl i nějaké klady,tak například parádní český dabing stejně jako v prvním a druhém díle,hodně povedené lokace (teda alespoň mě se líbili) a poměrně povedený závěr celého příběhu !! :-)

7,5/10

0 Dobré Zlé
Hral som jednotku len tak z riti a bola to trocha somarina. Dvojka o niečo lepšia ,no toto je úbohosť. Už som hral všeličo no toto má len dobré niektoré veci, čo sa netýka hlavných vecí. Proste je to odfláknuté a určite to nehrajte. Môj názor a tak ma nekritizujte.

0 Dobré Zlé
Dejovo vynikajúce, skvelá grafika najmä na Full HD monitore, zapnutými plnými detailami. Vývojári z hry dobre premysleli dej, postupne sa to nadviazuje na tie predošlé diely. Čo iné dodať, prešiel som predošlé časti a jedine čo sa dá na túto legendárnu adventuru povedať, je že ak sa logik nerozumie do takýchto hier, tak nech si pekne názor nechá pre seba.

0 Dobré Zlé
100%Evka
Skvelá hra škoda že nebude žiadne pokračovanie, ale keď vidím niečo o tejto super hre tak okamžite sa v tom hrabem :D :D

0 Dobré Zlé
Třetí díl se opět nese ve stylu tajemna a hororové atmosféry, kterou se však daří dobře vytvářet jen skvělou grafikou a hudbou. Příběh navazuje na předchozí díl, kterého se věrně drží, ovšem naprosté přeházení skutečností z prvního dílu působí jako výsměch. Pokud si dobře pamatujete Posla 1 připravte se na to, že spousta věcí bude úplně jinak, než jak je znáte.
Bohužel se hra nese v zaběhnutém stylu, dnes tak běžného pro dobrodružné snímky: Maximálně kladný hrdina se stává jakýmsi vyvoleným a za pomoci přátel (v tomto případě jedné ženy) čelí zlu, které pochopitelně poráží a vše končí happy endem. V porovnání s překvapivým rozuzlením a vyvrcholením prvního dílu to není nic moc.
Rozhodně si ale myslím, že je tento díl lepší než ten předchozí. Na panství Gordonů stále je mnoho věcí na zkoumání a vše působí uceleněji a tajemněni než v Poslu 2. Nebýt katostroficky zpracovaného závěru (celá 6. kapitola) šel bych s hodnocením ještě výš.


0 Dobré Zlé
Je to veľmi veľmi dobrá hra.Možno najlepšia akú som kedy hral.A podľa mňa je veľká škoda že asi nevyjde aj štvorka.

0 Dobré Zlé
Musím povedať, že trojka je zároveň aj najslabšia premňa. Pomerne zdĺhavý dej, naťahované rozhovory, ktoré vás až uspávajú. Plus je premňa dabing, ktorý to zachránil aspoň z časti, lebo oproti dvojke je rozhodne lepší.

0 Dobré Zlé
Najslabsi diel zo vsetkych troch. Ale ak mate prejdene predosla dva diely, tak si to urcite zahrajte. Sposobom hrania a grafikou je to skoro take iste ako druhy diel. Pribeh je dobry, len ten zaver mohol byt lepsie spracovany.

0 Dobré Zlé
Důstojné zakončení ságy rodu Gordonů.
+- stále stejné jako předchozí díly
- hádanky a zápletka už nejsou tak promyšlené

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
Slabý príbeh a hlavne grafika, ktorá ma vôbec nezaujala. Hru som prešiel do polovice a už ma to nebavilo : takze ma hra sklamala

-2 Dobré Zlé
dabing je oproti dvojke o nieco lepsi, dali si na nom viac zalezat uz tam niesu nezmyselne tony hlasu ktore v danej situacii vobec nesedia, ale predsa len som tam natrafil na chybycku ale je to skor od vkusu jednotlivca, ten dej bol jemne ,jak by som to vyjadril... si chaoticky ale je to silne slovo. niektore "misie" jak keby boli do deja nasilu doplnene...

-5 Dobré Zlé



100%hbk295





100%vajcas





89%Lyra






100%Mlokon

70%hepi




100%miki07


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |