HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYČEŠTINYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÍ
KALENDÁŘ
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KUP SI HRU
UŽIVATEL
Přihlásit
Registrace


Uživatelé
Hry v obchodě
Zlevněné hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráce
STATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Češtiny:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21163
5455
5063
1438
1600
7336
6033
12908
1687

Online 44439 uživatelů

Návody > Thief 2: The Metal Age


Zobrazení:22811
Autor návodu:Chalid Himmat

Nejdůležitější zlodějovo nádobíčko

BLACKJACK

Je tou nejzákladnější hračičkou v zlodějově arzenálu. Používá se k omráčení nepřátel, ale pozor, jeho účinky se projeví pouze při útoku zezadu hezky na hlavičku, navíc o vaší přítomnosti ona stvůrka nesmí vědět.

WATER ARROW

Vodní šípy se nepoužívají k decimování nepřátel, ale k zhasínání pochodní a světýlek roztroušených v Garretově světě. Ovšem proslýchá se, že přeci jen existují nějaká strašlivá monstra, která těmito šípy můžete zneškodnit.

PIRE ARROW

Představují nejmocnější zbraň ve vašem arzenálu. Jejich efektem je ničivá exploze, která nedělá dobře kosmetice žádného stvoření. Mějte jen na paměti, že nepatři mezi nejtišší nástroje, čili jakmile jej využijete, půjde po vás každičký tvor z blízkého okolí.

MOSS ARROW

Tyto podivné šípy pokryjí téměř libovolnou plochu zvláštní mechovinou, která i nešikovnému zlodějovi umožní skoro neslyšný pohyb.

GAS ARROW / GAS MINE

Plynové šipky jsou napuštěné nervovou látkou, která paralyzuje všechny živé bytosti v blízkostí dopadu. Může lehce působit i na vás, takže se raději k jedovatému oblaku moc nepřibližujte. Jsou velmi vzácné a drahé, používejte je s rozmyslem. Účinky plynové miny jsou stejné jako plynových šípů.

ROPE ARROW

Již název by vám mohl prozradit, že se tyto šípy využívají k vytvoření umělého nástroje k lezení do nepřístupných míst. Stačí vystřelit a v klidu vyšplhat, třebas až do nebes.

NOISEMAKER ARROW

Zvukové účinky těchto zvláštních šípů se využívají převážně k vábení či odlákávání stráží.

FLASH BOMB / FLASH MINE

Chcete-li někoho oslepit a na chvilku uvést do stavu totální zmatenosti, dejte mu pod nohy "flash" minu nebo po něm holte "flash" bombu. Ale ať vás ani nenapadne se na oslepující záblesk dívat, oči by totiž bolely i vás.

EXPLOSIVE MINE

Explozívní miny v sobě neskrývají žádná velká překvapení. Prostě je na některé místo nastražíte a připravíte si pytlík na ostatky nebohého živočicha, který se objevil na nesprávném místě v nesprávný čas.

LEKTVARY

Lahviček s kouzelnými účinky naleznete ve hře docela velké množství. Za jejich asistence se můžete třeba léčit, dýchat pod vodou, být neviditelnými, volně padat z výšek či být dočasně rychlejší.

MECHANICAL EYE

Přišli jste o své organické oko? Není problém, pořiďte si daleko propracovanější mechanické, díky němuž si můžete svět přibližovat a pozorovat ho z bezpečné vzdálenosti.

SCOUTING 0RB

Je skvělá hračička, která vám umožní ve spojení s mechanickým okem průzkum okolního prostředí, aniž byste se museli hnout z místa. Prostě je to taková malá sonda zvědavka přenášející vizuální obraz do vašich očí.

LOCKPICKS

Páčidlo zámků by nemělo chybět v arzenálu žádného správného zloděje. jeho účel zná snad úplně každý. Zpravidla pomůže tam, kde chybí klíče, ale pozor, precizně stvořený zámek se vám vypáčit nepodaří.

Deset zákonů zlodějova úspěchu

  1. ZŮSTANEŠ SKRYT V TEMNOTÁCH:
    Co stráže nevidí, to jejich meč nesvrbí. Vytvořte si ze stínu svého nejlepšího přítele, na kterého je vždy spolehnutí.
  2. NEBUDEŠ BĚHAT:
    Pamatujte na své zlodějské poslání. Příliš rychlého pohybu nedělá nikdy dobrotu a nepřátelé si vás snadno povšimnou. Běhejte pouze v případech, kdy se snažíte najít kousek blahodárného stínu.
  3. BUDEŠ SE DRŽET ZPÁTKY OD STRÁŽÍ:
    Přestože jste v obětí stínu v podstatě neviditelní, klidně se může stát, že si vás nějaký na mol opilý strážce všimne, když do vás přímo narazí. Držte se od nich raději trošku dále a plánujte svůj pohyb dopředu.
  4. NEŽ SE PUSTÍŠ DO AKCE, PROZKOUMÁŠ SVÉ OKOLÍ:
    Na chvilku zapomeňte na Quaka. V Thiefovi nemůžete vtrhnout do místnosti a všechno postřílet. Dříve než někam vstoupíte, využijte kláves pro naklánění, díky nimž se bezpečně dozvíte, co vás za následujícím rohem čeká.
  5. BUDEŠ UŽÍVAT NÁSTROJŮ TOBĚ BOHEM DANÝCH:
    Ne nadarmo si pro vás autoři přichystati široké spektrum různých zlodějských nástrojů a zbraní. Nebojte se nahlédnout do jejich popisu, který je součástí tohoto průvodce.
  6. RADĚJI NEŽLI MEČ UCTÍVEJ SVUJ VLASTNÍ ŽIVOT:
    Jste zloděj, zloděj a nikdo jiný než zloděj. Kdyby se od vás očekávalo, že budete vraždit, jmenovala by se hra assassin. Nikdy nepoužívejte meč k boji, ale spíše k čištění špíny pod nehty.
  7. MILUJ OBUŠEK SVŮJ:
    Obušek je vaším hlavním nástrojem zkázy. Dobře mířená rána zezadu do kebule bez problémů uzemní i toho nejbdělejšího strážce a navíc díky koženému potahu nezanechává otravné boule.
  8. VĚŘ UŠÍM SVÝM:
    Zvuky hrají ve zlodějově životě velmi důležitou roli. Vytáhněte si reproduktory hezky hlasitě a naslouchejte svému okolí. Jedině tak se vyvarujete potenciálnímu nebezpečí.
  9. LEZ P0 VŠEM, CO TVÉ RUCE ZVLÁDNOU:
    Po některých stěnách potažených výhonky rostlin se dá pohodlně šplhat, či lézt do jiných lokací. Mějte oči na stopkách, protože některé z misí je velice těžké bez šplhání dokončit.
  10. VYTVOŘÍŠ SI VLASTNÍ ZÁKONY:
    Pro vás, jakožto zloděje, standardní zákony neplatí, a tak si v průběhu hry budete muset vytvářet vlastní. Kdykoliv bude situace vyžadovat porušení nějakého "standardního" zákonu, nestyďte se a jděte do toho, to je, oč zde kráčí!

JAK SE VYHNOUT ŽALÁŘI?

Související hry Thief 4
Thief 3: Deadly Shadows
Dark Project 2: The Metal Age
Thief Gold
Thief Gold: Premier Collection
Thief: The Dark Project



Diskusia Príspevkov: 12 Hodnotenie
1110 hlasov

100
60
20

80
40
0
52
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.cz 
Facebook
 ABCgames.CZ | SK | E-shop hry |